Виробниче навчання 2022-2023 рік
ІІ семестр
08.05.2023
Урок виробничого навчання № 18
Тема програми: Механічна кулінарна обробка різних видів м'яса та напівфабрикатів з нього.
Тема уроку: Інструктаж з охорони праці за змістом занняття.Організація робочого місця. Кулінарне розбирання і обвалювання яловичих, свинячих, баранячих і телячих туш. Використання різних видів м'яса. Приготування великошматкових напівфабрикатів для варіння, смаження, тушкування.
Технологічна схема обробки туші
Інструкційно- технологічні картки
Відеоматеріал - розробка туші
Відеоматеріал - обробка різних видів м'яса
Відеоматеріал - м'ясо шпиговане
Відеоматеріал- м'ясо варене
Домашнє завдання : уважно передивіться матеріал. Приготуйте напівфабрикат
М'ясо шпиговане. Чекаю фотозвіти у вайбер в особисті повідомлення.
25.04.2023
Урок виробничого навчання № 16
Тема: Підготовка риби до фарширування у цілому вигляді, кругляками, філе. Підготування натуральної січеної маси з різних видів риби та напівфабрикатів з неї.
Презентація - Фарширована риба
Презентація - Напівфабрикати з риби
Відеоматеріал - Напівфабрикати з риби
Відеоматеріал - Фарширована щука
Відеоматеріал- Підготовка риби до фарширування
Домашнє завдання : уважно передивіться матеріал. Приготуйте напівфабрикат риба фарширована кругляками.Чекаю фотозвіти у вайбер в особисті повідомлення.
10.02.2023
Урок виробничого навчання № 9
Тема:Приготування страв і гарнірів з запечених овочів, грибів.
Домашнє завдання : Перегляньте уважно матеріал. Приготувати страву, дотримуючись технологічних вимог , фотозвіт надсилайте у особисті у вайбер.
03.02.2023
Урок виробничого навчання № 8
Тема: Приготування страв та гарнірів із запечених овочів, грибів
Відеоматеріал- урок виробничого навчання
Відеоматеріал- рагу
Відеоматеріал- буряк, тушкований з яблуками
Домашнє завдання : Перегляньте уважно матеріал. Приготувати страву, дотримуючись технологічних вимог , фотозвіт надсилайте у особисті у вайбер.
27.01.2023
Урок виробничого навчання № 7
Тема 3.2. Приготування страв та гарнірів із смажених овочів основним способом та у фрітюрі
Інструкційно- технологічні картки
Відеоматеріал - смажені овочі
Відеоматеріал - картопля смажена скибочками
Відеоматеріал - картопля смажена брусочками
Відеоматеріал - цибуля смажена у тісті кляр у фрітюрі
Домашнє завдання : Перегляньте уважно матеріал. Приготувати страву, дотримуючись технологічних вимог , фотозвіт надсилайте у особисті у вайбер.
Повторити тему" Приготування страв і гарнірів з овочів та грибів"
20.01.2023
12.10.2022
Урок виробничого навчання.
Тема 1. Ознайомлення із закладом ресторанного господарства. Інструктаж з ОП та пожежної безпеки на підприємствах ресторанного господарства та в кухні- лабораторії. Ознайомлення з організацією роботи в овочевому цеху. Організація робочого місця.
19.10.2022
Урок виробничого навчання.
Тема 2. Мехнічна кулінарна обробка овочів, грибів, фруктів, ягід, горіхоплідних.
Тема 2.1. Інструктж з охорони праці за змістом заняття. Механічна кулінарна обробка бульбоплодів, нарізання простими та складними формами нарізки, підготовка до фарширування.
Матеріал 3
Матераіл 6
Домашнє завдання: за допомогою інструкційних карток та відео, зробити нарізку овочів простими формами та зробити 3-5 фото з усіма простими формами нарізки, та надіслати на мій вайбер
26.10.2022
Урок виробничого навчання
Тема 2.2 Механічне кулінарна обробка коренеплодів, нарізання простими та складними формами нарізки, підготовка до фарширування. Виготовлення елементів для оформлення страв.
Домашнє завдання: уважно передивіться матеріал. Зробити прості і складні форми нарізки моркви і буряка. Зробити один елемент оздоблення страв. Фотозвіти надіслати мені на вайбер
02.11.2022
Урок виробничого навчання
Тема 2.3. Механічна кулінарна обробка капустяних, цибулевих, пряних, томатних, десертних, плодових, зернобобових овочів, грибів, нарізання простими та складними формами нарізки, підготовка до фарширування. Виготовлення елементів для оформлення страв.
Відеоматеріал 1
Відеоматеріал 2
Відеоматеріал 3
Відеоматеріал 4
Домашнє завдання : Передивіться уважно весь матеріал. Зробити прості форми нарізки цибулевих та капустяних овочів. Підготувати перець салатний до фарширувння. Зробити з цибулі елемент для оформлення страв ( лілію або хризнтему). Фотозвіти надіслати мені на вайбер.
09.11.2022
Урок виробничого навчання
Тема 2.4. Механічна кулінарна обробка фруктів, ягід, нарізання простими та складними формами нарізки, підготовка до фарширування. Кулінарна обробка горіхоплідних. Виготовлення елементів для оформлення страв. Тематично - перевірочна робота.
Домашнє завдання : Передивіться уважно весь матеріал. Зробити фігурну нарізку з 3-х одиниць фруктів. скласти композицію та надіслати фото або відео процесу мені на вайбер
Коментарі
Дописати коментар